Klassiektotaal Verzekeringen

Klassiektotaal Verzekeringen
Bedrijfsnaam:
Klassiektotaal Verzekeringen
Specialisme:
Uitgebreide beschrijving:

Klassiek totaal verzekeringen; De specialist in het verzekeren van klassieke auto’s!
Onze adviseurs zijn stuk voor stuk echte Klassieker ‘gekken’ en begrijpen als geen ander het belang van een betaalbare en uitgebreide verzekering voor uw klassieker. Klassiek Totaal ontwikkelde daarom de meest complete en voordelige polis voor bestuurders van klassiekers. Klassiek totaal is het overkoepelend orgaan van o.a. CitroKlassiek, LionKlassiek en Renault Klassiek, andere specialiteiten zijn o.a. Porsche, Alfa, Fiat, Austin Healy, Volvo en MG enz.

Schade, het kan de beste overkomen dus u ook…
Daar kunnen wij helaas niets aan doen. We kunnen echter wel voor een optimale schaderegeling zorgen. Klassiek Totaal is een overeenkomst aangegaan met gespecialiseerde schadeherstellers die uw klassieker door en door kennen. Uitgangspunt blijft natuurlijk wel dat u vrij bent in de keuze van uw reparateur, maar als u gebruik maakt van een aangesloten reparateur heeft u geen eigenrisico en wordt de schade rechtstreeks met de reparateur afgerekend. De adressen van deze reparateurs kunt u vinden op deze website.

We publiceren deze artikeltjes gratis, en willen dat natuurlijk ook blijven doen. Maar u begrijpt dat dat voor ons niet gratis is. Ondersteunt u dit initiatief en waardeert u het? Overweeg dan eens een abonnement op Auto Motor Klassiek. U helpt ons dan niet alleen de gratis initiatieven betaalbaar te houden, maar ontvangt als bonus ook nog eens elke keer een AMK in de bus. En u betaalt nog maar € 3,30 per nummer in plaats van € 4,99. Elke maand goed voor uren leesplezier.

Klassiek Totaal. Goed verzekerd op weg.
Klassiek Totaal doet meer dan alleen het verzekeren van uw Klassieker. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan inzittende/rechtsbijstandverzekering, woonpakket of een reisverzekering? Iets wat tegenwoordig geen overbodige luxe is.

Met Klassiek Totaal bent u zorgeloos en goed op weg!

Bij ons bent u al vanaf €53,39 per jaar verzekerd.
U kunt de auto WA, WA Beperkt Casco en WA volledig Casco (all risk) Verzekeren.
Bij de dekking WA Beperkt Casco en WA volledig Casco is de auto tegen de taxatiewaarde verzekerd. Het taxatierapport dient een keer in de twee of drie jaar vervangen te worden (hangt van de te rijden kilometers per jaar af)
Wij bieden verschillende jaarkilometrages aan, Tot 5000, 7500, 10000, 15000 of onbeperkte kilometers.
Uiteraard verzekeren wij alle Franse Klassiekers van 15 jaar en ouder! Bij meerdere auto’s minimaal 5) is het uiteraard mogelijk om een verzamelpolis aan te vragen.

Overstappen
Wij helpen u graag de overstap te realiseren. Wanneer u ons een kopie van uw polis blad toe stuurt, per post of via de mail, maken wij voor u een offerte, wanneer u met deze offerte akkoord gaat kunt u dat via de mail bevestigen en wij zullen dan de overstap voor u verzorgen.
Samen met de offerte sturen wij u ook een opzeg brief van uw huidige polis, deze kunt u aan ons retourneren via de post of per mail en wij zullen deze aan de huidige verzekeraar sturen.

Telefoon:
033-4600000
Vestigingsadres:
Van ’t Hoffstraat 26A
Postcode:
3863AX
Woonplaats:
Nijkerk
Land:
Nederland
  • Klassiektotaal Verzekeringen