Adverteren in Auto Motor Klassiek

Wilt u ook adverteren in Auto Motor Klassiek? Dan kunt u daar hieronder meer over vinden

Er zijn namelijk meer dan genoeg mogelijkheden om te adverteren in Auto Motor Klassiek. Wij luisteren dan ook graag naar wat uw wensen zijn.

Werkt het adverteren in een tijdschrift eigenlijk nog wel? Kijkt u zelf maar, dit zijn de resultaten van een onafhankelijk onderzoek. Onderzoek print presteert

Adverteren in Auto Motor Klassiek

Auto Motor Klassiek onderscheidt zich vooral door boeiende, leesbare verhalen voor de liefhebber van klassieke auto’s en motoren.

Auto Motor Klassiek wordt gewaardeerd in zeer brede kring van de fervente zelfsleutelaar tot aan de verzamelaar. Zowel in Nederland als in België wordt Auto Motor Klassiek iedere maand weer door 10 duizenden klassiekerliefhebbers gelezen. Adverteren in Auto Motor Klassiek is dan ook zeer doelgroep gericht adverteren.

Wilt u meer weten over het adverteren in Auto Motor Klassiek? Mail uw vragen dan naar adverteren@amklassiek.nl of bel ons op +31 (0) 315-681326. De advertentietarieven vindt u hier: Advertentietarieven AMK

  • Oplage: 40.000
  • Uitvoering: 132 pagina’s Full-Colour
  • T. +31 (0)315-681326. F. +31 (0)315-630813

Aanlevering: algemeen EPS of PDF of op CD of per email: adverteren@amklassiek.nl

Techn. geg.: raster 60 l/cm, puntverbreding 8-12%.

Naast adverteren in de papieren versie van Auto Motor Klassiek is het ook mogelijk om uw advertentie op www.amklassiek.nl te plaatsen. Meer informatie over online adverteren vindt u hier.