Bent u met uw bedrijf bezig met klassiekers, is uw vereniging of club op zoek naar extra leden, dan is het zinvol om op www.amklassiek.nl te adverteren.

Elke dag komen vijf- tot tienduizend klassiekerliefhebbers een kijkje nemen op de site van AMK. Natuurlijk zijn de verhalen die we elke dag publiceren daarbij een populair landingspunt. Dat maakt zo’n contentbanner, die we onderaan elk artikel plaatsen, natuurlijk een prima manier om uw organisatie in het voetlicht te zetten bij de klassiekerliefhebbers. En dat is niet eens duur. Want voor € 50 zetten we die banner al vijfduizend keer onder elk artikel. Maar dat kan natuurlijk ook wel vaker. Want de kracht van goede reclame is … inderdaad, herhaling. Per duizend keer betaalt u dan nog een tientje extra. Dat is toch niet veel?

Het gewenste aantal keer dat u de banner zichtbaar wilt hebben, verdelen we dan over een maand tijd. Natuurlijk is het dan ook mogelijk om dat meer maanden te doen, of gewoon doorlopend. Het budget blijft daarbij lekker overzichtelijk en u heeft er, behalve tijdens het opzetten, geen werk meer mee.

Interessant? Vul dan de bon hieronder in en wij nemen contact met u op.