Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen en buiten AMK:

Nieuwsbrief: algemene nieuwsbrief, die we eens in de zoveel tijd aan u sturen om u op de hoogte te houden van aanbiedingen, bijzondere gebeurtenissen en dergelijke. Denk aan zaken als wijzigingen in de wetgeving, evenementen die op de planning staan en andere wetenswaarsdigheden.

Website: Dagelijks houden we u op de hoogte van nieuwe berichten op de website van AMK

Sluitingsdatum: Elke maand melden we u kort van tevoren over de sluitingsdatum van AMK, zodat u nog op tijd bent met persberichten, advertenties en/of klassiekertjes voor de komende uitgave. U vindt daarin meestal ook een kort overzicht van de geplande onderwerpen.

Abonneer op onze nieuwsbrief een sluit je aan.
Nieuwsbrieven: deze versturen wij eens in de zoveel tijd, als er iets te melden is of er een nieuw nummer is verschenen.
Sluitingsdatum: daarmee houden we u op de hoogte van de sluitingsdatum, als het tijd is om uw persberichten in te sturen, klassiekertjes en dat soort zaken. Handig! Een keer per maand.
Website: onze dagelijkse nieuwsbrief, elke keer als er nieuwe berichten staan, verschijnen deze in uw email. Dat is heel handig als u graag over oldtimers leest.

2 Reacties

Geef een reactie
  1. Midden jaren 70 reed ik exact dezelfde 404 kenteken 32-BL-25 , een heerlijke auto.
    Tijdens een bezoek aan de Koelner Messe stond mijn auto s avonds geparkeerd aan de Ring
    Wij zaten in een restaurant en hoorden sirenes van ambulances, politie, maar hadden geen idee wat er “”LOS”” was. Na ons dessert op zoek naar mijn geparkeerde auto, nergens meer te zien… we HADDEN weliswaar “”iets”” gedronken, maar dit was wel heel erg vreemd…. POLIZEI angerufen, ACH SIE SIND DER HOLLAENDER ,kommen SIe zum Polizei amt….Wat bleek…. een jonge bestuurde van een Opel scheurde met dik 80 km over de ring, reed een overstekende oudereman aan ( die later bleek te zijn overleden) en knalde voluit via mijn kofferbak de 404 in….de achterbumper zat zowat tegen de achterbank aan… total loss….. 6 maanden later …ik zie MIJN auto weer vrolijk rondrijden in Brabant, de harmonica was rechtgetrokken en de eigenaar was super tevreden met die heerlijke auto…. !! Ik bewaar mooie herinneringen aan deze “”doktersauto” zoals die ook wel genoemd werd …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *