Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen en buiten AMK:

Nieuwsbrief: algemene nieuwsbrief, die we eens in de zoveel tijd aan u sturen om u op de hoogte te houden van aanbiedingen, bijzondere gebeurtenissen en dergelijke. Denk aan zaken als wijzigingen in de wetgeving, evenementen die op de planning staan en andere wetenswaarsdigheden.

Website: Dagelijks houden we u op de hoogte van nieuwe berichten op de website van AMK

Sluitingsdatum: Elke maand melden we u kort van tevoren over de sluitingsdatum van AMK, zodat u nog op tijd bent met persberichten, advertenties en/of klassiekertjes voor de komende uitgave. U vindt daarin meestal ook een kort overzicht van de geplande onderwerpen.

Abonneer op onze nieuwsbrief een sluit je aan.
Nieuwsbrieven: deze versturen wij eens in de zoveel tijd, als er iets te melden is of er een nieuw nummer is verschenen.
Sluitingsdatum: daarmee houden we u op de hoogte van de sluitingsdatum, als het tijd is om uw persberichten in te sturen, klassiekertjes en dat soort zaken. Handig! Een keer per maand.
Website: onze dagelijkse nieuwsbrief, elke keer als er nieuwe berichten staan, verschijnen deze in uw email. Dat is heel handig als u graag over oldtimers leest.

One Comment

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *