Rustlook.nl

Rustlook.nl
Rustlook.nl

Waarom moet een auto altijd eruit zien of hij uit de showroom komt? Maanden restaureren, de weg op en dan begint de ellende: parkeerdeukjes, krassen, afgunst enz. Je bent onderhand bang om er mee de weg op te gaan. Laat je auto leven! Laat hem er uitzien alsof hij geleefd heeft en een eigen karakter heeft gekregen. Maak je niet meer druk om zijn dure laklaagje maar maak er iets persoonlijks van. Een unieke auto van jou. Technisch in orde maar het uiterlijk van een heerlijke ratrod. Wij maken jouw auto in de kleur en de look die jij wilt. Verweerd, patina of een echt roesteffect, of het nou een dikke Amerikaan is of een Fordje Ka, het ziet er altijd gaaf uit. Racy, roest, afgeleefd, samen werken we jouw idee uit en in onze hal wordt de wagen in no-time omgetoverd.

DE ORIGINE LAK BLIJFT INTACT. Het enige wat we doen is heel licht opschuren (voor een betere hechting) en er dunne acryl-verflagen op aanbrengen voor een verweerd, patina of roest effect.

Na de bewerking kan de wagen eventueel worden voorzien van een sterke waterwerende beschermlaag. Ook voor je motorfiets kun je bij ons terecht. Voor de prijs hoef je het niet te laten: die variëert, afhankelijk van het formaat en de wensen kunnen we al vanaf Eur. 200,- ex. BTW (voor een benzinetank) en Eur. 700,- ex. BTW (voor een kleine auto) iets heel “rot” maken. Dus voor een echte ratlook op uw ratlook auto, motor, scooter maar ook voor uw meubels kunt u bij ons terecht.

Voor meer informatie gewoon bellen of mailen: bel 06-21253561 of mail naar info@mandigers-art.nl

Met vriendelijke groeten Frans Mandigers / Rustlook

http://www.rustlook.nl
0621253561
Resedalaan 5
5582AA
Waalre
Nederleand
, , ,
  • Rustlook.nl
  • Rustlook.nl
  • Rustlook.nl
  • Rustlook.nl
  • Rustlook.nl
X
X