Kroon Wire Harnesses BV
Specialisme
Uitgebreide beschrijving

Kroon Wire Harnesses is wereldwijd marktleider op het gebied van elektrische bedrading voor klassieke Porsche's. Deze kabelbomen zijn van zeer hoge kwaliteit en 100% reproducties van de vaak niet meer verkrijgbare originele kabelbomen.Bij de start van ons bedrijf, inmiddels vele jaren geleden, zijn we begonnen met de assemblage van kabelbomen voor de 911. Door de jaren heen hebben we zeer veel ervaring opgedaan met het assembleren van kabelbomen en zijn er vele types en bouwjaren bijgekomen. Zo veel zelfs dat we ons gerust dé specialist op het gebeid van Porsche kabelbomen durven noemen.

Of het nu gaat om de relatief eenvoudige kabelboom voor een klassieke 356 of een complexe motorkabelboom van een 993 Turbo onze ervaring staat garant voor de hoogste kwaliteit en oog voor originaliteit.

Deze jarenlange ervaring maakt dat wij zo ongeveer alle typen kabelbomen voor klassieke Porsches kunnen reproduceren en deze worden gebruikt voor concours restauraties over de gehele wereld. Onze kabelbomen vinden hun weg naar particulieren,restauratie bedrijven en Porsche specialisten.

U kunt bij ons terecht voor advies mbt de gehele elektrische installatie, maar ook voor de reparatie van onstekingsmodules, toerenrelais en de restauratie van motorzekeringpanelen. Naast het leveren van bekabeling kunnen wij de inbouw ervan ook voor u realiseren.

Telefoon
0634341865
Vestigingsadres
Albert Plesmanlaan 1
Postcode
9615 TJ
Woonplaats
Kolham
Land
Nederland
  • Kroon Wire Harnesses BV