Uw klassiekers, youngtimers en oldtimers te koop aanbieden in Auto Motor Klassiek. De eerste advertentie (deze maand) is gratis wanneer u abonnee bent. Daarnaast mag de advertentie uit maximaal 104 tekens bestaan en één foto). Auto Motor Klassiek heeft een oplage van 40.000 exemplaren, dus ongetwijfeld is er wel iemand die in uw oldtimer, klassieker of youngtimer geïnteresseerd is.

13 Reacties

 1. EHP mod 1925 with Cime engine 1202cc and 18hp, good condition and original, ex collection of Serge Pozzoli, dossier with historic fotos, only 2 cars built. mechanic restored,has still the old french numberplates,

  A EHP with Cime engine made 5.place at 24hours of LeMans in 1927.Historic fotos available

 2. Hallo,

  Ik wil een klassieker opgeven maar de website werkt niet als ik op het kopje opgeven druk kom ik hier terecht.

  gr J de Keizer

 3. Hallo, nu heb ik net een advertentie geplaats en ik moet 14,85 betalen. Ik ben allen abonnee. Dan hoef ik toch niets te betalen???
  gr freerk de beer.

  • Hallo Freerk,
   Ja, dat klopt. Maar alleen de eerste vier regels + foto zijn gratis (iets meer dan 100 tekens). De rest wordt berekend. En natuurlijk niet vergeten aan te kruisen dat je abonnee bent.

 4. Hallo, ik heb een advertentie doorgegeven. Ik weet niet hoe ik de foto erbij moet zetten. Ik vraag me af of ik die naar jullie moet mailen. Ik weet het niet zeker maar voor de zekerheid mail ik hem maar. Het gaat om een mercedes sportcoupe uit 2001.

  MVG Janssen

 5. Foto van de Porsche Carrera heb ik al gemaild. Graag voor de a.s. augustus editie.
  Mvg H.Lichtendahl

2 pings & Trackbacks

 1. Pingback:

 2. Pingback: