april, 2017

29apr - 30apr 2909:00apr 30Het Auto Motor Klassiek Festival

Details evenement

Jawel… hij komt eraan. De allereerste editie van het Auto Motor Klassiek Festival, op Circuitpark Zandvoort en we hebben plannen, lees maar eens mee…

Op 29 en 30 april, tijdens een ongetwijfeld lekker behaaglijk lentezonnetje, vindt de allereerste editie van het Auto Motor Klassiek festival plaats. Een laagdrempelig evenement, vol met actie en plezier. Nu al hebben diverse raceklassen zich ingeschreven voor spectaculaire actie op het circuit, zo zal de Historic Zandvoort Trophy van de HARC onderdeel zijn van dit geweldige weekend. We verwachten dan ook duizenden klassiekers op de paddocks en boordevolle startvelden op de baan.

Concours d’Elegance

Het Circuitpark Zandvoort leent zich bij uitstek voor tal van leuke activiteiten. Op het programma staat in ieder geval een Concours d’Elegance, waar u met uw klassieker meedingt naar de hoogste eer in uw klasse, of misschien wel de eretitel AMK’s Best of Show. De deelnemende auto’s zullen door enkele ervaren juryleden worden beoordeeld.

Races

Zoals al vermeld, tijdens het AMK Festival zullen verschillende raceklassen uit het programma van de HARC te zien zijn. Touringcars en GT’s van 1957 tot en met 1990 zijn daarin vertegenwoordigd. Ook is de MG Triumph competitions aanwezig, dit zijn de open cup racers van vroeger.

Clubpaddock

Clubs nemen voor ons klassieker- en youngtimerliefhebbers een belangrijke plaats in. Dus bent u met uw club welkom. Want we hebben een groot deel van de paddock ingeruimd voor tientallen merkenclubs. Ook motorclubs zijn natuurlijk uitgenodigd. Wilt u deelnemen? Neem dan snel contact op met info@402automotive.com voor een plekje.

 

Vrij Rijden of Parade

Ook biedt het Auto Motor Klassiek Festival een unieke kans aan om het circuit en uw auto te leren kennen tijdens TrackTime. Voor slechts € 40 kunt u zich 20 minuten begeven op het Circuitpark Zandvoort. Voor slechts € 25 kan men ook meedoen met de Parade, zonder helm, met passagiers en in een rustiger tempo kun je 20 minuten het circuit uittesten.

 

Bedrijvenmarkt

Op de bedrijvenmarkt kunnen liefhebbers terecht voor accessoires, kleding, en natuurlijk lifestyle. Met lege handen huiswaarts keren is er dan niet bij. Wilt u deelnemen? Informeer dan naar de mogelijkheden via info@402automotive.com.

 

Praktische informatie

Openingstijden zijn tussen negen en zes, het hele weekend door. Entree kost € 20 of slechts € 16 in de voorverkoop. Kinderen tot en met 5 jaar mogen gratis mee naar binnen. Vanaf 6 tot 14 jaar voor € 5 per persoon. Met het entreeticket heeft men eveneens toegang tot Historic Zandvoort Trophy.

Meer informatie via de site www.amkfestival.nl. Per email via info@402automotive.com en telefonisch 088-040.2402.

Tijd

29 (Zaterdag) 09:00 - 30 (Zondag) 18:00

Locatie

Circuit Park Zandvoort

Zandvoort

Evenement georganiseerd door

402Automotive.com

Hoe denk jij erover? Ik hoor het graag!

X