Verkeerd afgelopen

Mercedes-Benz 300 SL, Verkeerd Afgelopen… 

By  | 

Het afschrijven van een Mercedes-Benz 300 SL kan tegenwoordig niet afgedaan worden met ‘foutje bedankt’. Met de hierbij afgebeelde 300SL ‘Gullwing’ is het in ieder geval Verkeerd Afgelopen.

Alweer een tijdje geleden ging een monteur na een grote(re) onderhoudsbeurt even een proefritje maken. Met een passagiere. Als onervaren chauffeur moet je bij zo’n ding natuurlijk niet het gas diep intrappen en al helemaal niet op een provinciale weg met allerlei ‘dellen’, hobbels en kuilen. Zo’n 300SL is een levensgevaarlijke auto, vooral in handen van een niet kundige chauffeur. In dit geval werd de Duitse monteur in de buurt van het Zuid-Duitse Pleidelsheim passagier in de-auto-van-de-baas, sloeg over de kop maar kwam weer op zijn wieltjes terecht met dit als resultaat. ‘De baas’ had aan de zilvergrijze bolide net een prijskaartje van 830.000 euro gehangen. Er wordt gefluisterd dat de schade 650.000 euro bedraagt… Chauffeur en bijrijder wisten het wrak ongedeerd te verlaten.

Foto: In handen van een niet bekwame chauffeur is een Mercedes-Benz 300SL een levensgevaarlijk projectiel, want voor je het weet ben je passagier in je eigen auto. Met dit als resultaat.

1 Comment

  1. Marlon Kappar

    10 februari, 2019 at 19:38

    Zo zonden maar krijgt vast een tweede kans

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *