Een groot deel van de klassiekerliefhebbers heeft de winterstalling alweer op orde gebracht en de klassieker klaargemaakt voor haar rustperiode. Duidelijk… de feestdagen naderen alweer. En dat is vanouds ook de tijd voor een sinterklaascadeau of kerstcadeau voor de klassiekerliefhebber.

Zo’n sinterklaascadeau of kerstcadeau voor de klassiekerliefhebber kan bijvoorbeeld ook een abonnement op Auto Motor Klassiek zijn. Speciaal voor de liefhebbers van klassieke auto’s en motoren is een abonnement natuurlijk altijd leuk om te geven. Dus net als vorig jaar kunt u dat schenken aan een andere klassiekerliefhebber, of gewoon aan uzelf. Handig om te weten: Bestelt u voor 7 december, dan gaat het abonnement in m.i.v. het januarinummer en dat ligt op 16 december bij de abonnees. Dus voor de kerstdagen. Bestelt u na 7 december, dan gaat het abonnement in m.i.v. het februarinummer. Dat komt uit in januari, dus na de feestdagen. U kunt dan de keus aankruisen ‘plus een recente AMK’, zodat u ‘alvast’ een nummer kunt geven met een leuke bon op naam.

We hebben de volgende mogelijkheden op een rijtje gezet:

Wat wilt u cadeau geven?
Maak een van de keuzes voor het cadeau. De betaler ontvangt een eventuele recente AMK en de bon. Prijzen zijn voor Nederland en België.
Ontvanger na afloop benaderen voor verlenging?

Wat moet er gebeuren met het abonnement nadat het eerste jaar is afgelopen? Moet de ontvanger gevraagd worden om verlenging of moet het gewoon eindigen na dat eerste jaar.

Ontvanger (krijgt het cadeau)

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Betaler (geeft het cadeau)

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.