Overschakelen naar de licht-modus dat is vriendelijker op je ogen op de dag tijd.

Overschakelen naar de donkere modus dat is vriendelijker op je ogen 's nachts.

april, 2022

29apr01meiOntdek de Deltawerken toertocht!Unieke tocht langs de 13 Deltawerken met bijzondere stopplaatsen.

Details Evenement

Gerard Kramer Klassiekers en DUS-Events nodigen u uit om deel te nemen aan de ‘Ontdek de Deltawerkenroute`. Een leuke en mooie, interessante toertocht voor de echte oldtimerrijders en autoliefhebbers.
`Ontdek de Deltawerkenroute` bestaat uit 3 prachtige routes door het Zuidwestelijke Deltagebied van Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Het thema van deze routes is de Watersnoodramp van 1953 en de bouw van de dertien robuuste Deltawerken. DUS-Events is de ontwerper en initiatiefnemer van `Ontdek de Deltawerkenroute`.
Nederland is bekend van de kaas, tulpen, molens en klompen, maar laten we vooral de iconische Deltawerken niet vergeten die ervoor zorgen dat onze voeten droog blijven.

Gerard Kramer Klassiekers heeft een grote voorliefde voor oldtimers en bijzondere youngtimers. DUS-Events heeft dit voor het organiseren van evenementen en arrangementen en het maken van ontdek- en beleefroutes langs unieke locaties. Gezamenlijk willen ze dan ook iedereen die een auto in die categorie bezit een mooie tocht laten beleven door een prachtige omgeving. Daarom is de route in een aangepast jasje gestoken en is er een mooi en uniek 3-daags programma opgesteld.

Aan de hand van een duidelijk en goed uitgeschreven routeboek passeert u alle 13 Deltawerken. Naast het rijden van de 3 routes ontvangt u een mooi boek over de watersnoodramp, de bouw en de functie van de Deltawerken. Elke route heeft z’n unieke eigenheden.

Mooie verrassende plaatsen om te stoppen, bijzondere musea te bezoeken, een drankje te drinken, te lunchen en te dineren. Er wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatief goede hotels en horecalocaties.

Om u geheel te ontzorgen zal er gedurende het hele weekend een technisch team met een oplegger meerijden voor de kleine pech onderweg hulp of transport indien nodig.

Volledig verzorgd arrangement, inbegrepen zijn:
2 x overnachtingen
2 x ontbijt
3 x lunch incl. dranken op leuke en verrassende locaties
2 x diner incl. dranken
stops onderweg en afsluitende borrel
enkele museumbezoeken
transport bij pech

Dit alles voor een bedrag van ca. € 1.100,– voor 2 personen. Bij voldoende deelname wordt het programma definitief gemaakt.
Mogelijke weekenden.
Vrijdag 29 april – zondag 1 mei
Vrijdag 13 mei – zondag 15 mei

Rijdt u ook mee? Meld u dan aan via: info@dus-events.nl of info@gerardkramerklassiekers.nl en we nemen contact met u op. Heeft u vragen, stel ze gerust via dezelfde contactgegevens.

Tijd

April 29 (Vrijdag) 11:00 - Mei 1 (Zondag) 18:00

Terug naar boven
Ontvang elke dag…gratis verhalen over oldtimers in uw email.

Schrijf u gratis in voor onze dagelijkse update. En ontvang elke dag gratis verhalen over oldtimers in uw email!