Menu

Overschakelen naar de donkere modus dat is vriendelijker op je ogen 's nachts.

Overschakelen naar de licht-modus dat is vriendelijker op je ogen op de dag tijd.

Home Oldtimer Evenementen Kalender XXIII Routes des Vosges

XXIII Routes des Vosges

In de Vogezen, tussen de Elzas en Lotharingen, rijden we in totaal 450 km, met een gratis en optionele proloog op vrijdag 23e 10 , 2020. Voor alle auto’s die vóór 31/12/1974 of 31/12/1980 zijn geregistreerd, indien het model bestond vóór 01/01/75. U concurreren binnen twee categorieën: CLASSIC Road Book tip-top, geen regelmaat tests, een rally puur voor rijplezier EXPERT: Road Book met kaarten, regelmatigheid tests en andere uitdagingen van historische rally’s

We publiceren deze artikeltjes gratis, en willen dat natuurlijk ook blijven doen. Maar u begrijpt dat dat voor ons niet gratis is. Ondersteunt u dit initiatief en waardeert u het? Overweeg dan eens een abonnement op Auto Motor Klassiek. U helpt ons dan niet alleen de gratis initiatieven betaalbaar te houden, maar ontvangt als bonus ook nog eens elke keer een AMK in de bus. En u betaalt nog maar € 3,30 per nummer in plaats van € 4,99. Elke maand goed voor uren leesplezier.
Abonneer op onze nieuwsbrief een sluit je aan.
Nieuwsbrieven: deze versturen wij eens in de zoveel tijd, als er iets te melden is of er een nieuw nummer is verschenen.
Sluitingsdatum: daarmee houden we u op de hoogte van de sluitingsdatum, als het tijd is om uw persberichten in te sturen, klassiekertjes en dat soort zaken. Handig! Een keer per maand.
Website: onze dagelijkse nieuwsbrief, elke keer als er nieuwe berichten staan, verschijnen deze in uw email. Dat is heel handig als u graag over oldtimers leest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven