Menu

Overschakelen naar de donkere modus dat is vriendelijker op je ogen 's nachts.

Overschakelen naar de licht-modus dat is vriendelijker op je ogen op de dag tijd.

Home Oldtimer Evenementen Kalender Wild en wijn in Luxemburg

Wild en wijn in Luxemburg

Luxemburg kent iedereen, vandaar dat we in de late herfst de onbekendere hoeken van het prachtige heuvelachtige land gaan verkennen.
De ontvangst is op de donderdagochtend bij het Jagershorst in Leende, waarna we na het koffiegerief zuidwaarts trekken.

Via de Belgische Ardennen komen in het noorden van Luxemburg aan. We verblijven alle nachten in een ****Sup boetiek hotel in Clervaux.

Gezien de tijd van het jaar organiseren we niet teveel excursies buiten. Maar om het culinaire deel eer aan te doen bezoeken we o.a. een micro-brouwerij, een slakkenfarm en een struisvogelboerderij (onder voorbehoud).

Het is niet alleen eten wat men doet in Luxemburg. We verbinden alle excursies met de mooiste slingerwegen van de het land, uitgezet in bol-pijl vorm.
Onze tocht heet niet voor niets zo, ‘s avonds vergasten wij u o.a. op een wildmenu met wijnarrangement.
Schrijf u nu in, vol is vol

We publiceren deze artikeltjes gratis, en willen dat natuurlijk ook blijven doen. Maar u begrijpt dat dat voor ons niet gratis is. Ondersteunt u dit initiatief en waardeert u het? Overweeg dan eens een abonnement op Auto Motor Klassiek. U helpt ons dan niet alleen de gratis initiatieven betaalbaar te houden, maar ontvangt als bonus ook nog eens elke keer een AMK in de bus. En u betaalt nog maar € 3,30 per nummer in plaats van € 4,99. Elke maand goed voor uren leesplezier.
Abonneer op onze nieuwsbrief een sluit je aan.
Nieuwsbrieven: deze versturen wij eens in de zoveel tijd, als er iets te melden is of er een nieuw nummer is verschenen.
Sluitingsdatum: daarmee houden we u op de hoogte van de sluitingsdatum, als het tijd is om uw persberichten in te sturen, klassiekertjes en dat soort zaken. Handig! Een keer per maand.
Website: onze dagelijkse nieuwsbrief, elke keer als er nieuwe berichten staan, verschijnen deze in uw email. Dat is heel handig als u graag over oldtimers leest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven