Menu

Overschakelen naar de donkere modus dat is vriendelijker op je ogen 's nachts.

Overschakelen naar de licht-modus dat is vriendelijker op je ogen op de dag tijd.

Home Oldtimer Evenementen Kalender Vintage Chroom Meeting Lanaken

Vintage Chroom Meeting Lanaken

Vanaf dinsdag 2 juni start wekelijks de 4e editie van Vintage Chroom Meeting Lanaken. De gezelligste classic car meeting van de Benelux! Iedere dinsdag vanaf 18.00 tot 22.00 Aan de Engelse Hof 10, 3620 Lanaken (5 minuten van Maastricht). Laatste meeting van het seizoen op dinsdag 29 september. Wekelijkse gratis Tombola! Dinsdag 30 Juni live band The Cadillacz, Dinsdag 28 juli Vintage Chroom Rock `n Roll Party met o.a. live band The Atomic 4, mini vintage market etc. Dinsdag 25 augustus Summer Party met live on stage René Innemee & The Revival Band (bekend van The Walkers) Award best car best bike VCML 2020 en veel meer!

We publiceren deze artikeltjes gratis, en willen dat natuurlijk ook blijven doen. Maar u begrijpt dat dat voor ons niet gratis is. Ondersteunt u dit initiatief en waardeert u het? Overweeg dan eens een abonnement op Auto Motor Klassiek. U helpt ons dan niet alleen de gratis initiatieven betaalbaar te houden, maar ontvangt als bonus ook nog eens elke keer een AMK in de bus. En u betaalt nog maar € 3,30 per nummer in plaats van € 4,99. Elke maand goed voor uren leesplezier.
Abonneer op onze nieuwsbrief een sluit je aan.
Nieuwsbrieven: deze versturen wij eens in de zoveel tijd, als er iets te melden is of er een nieuw nummer is verschenen.
Sluitingsdatum: daarmee houden we u op de hoogte van de sluitingsdatum, als het tijd is om uw persberichten in te sturen, klassiekertjes en dat soort zaken. Handig! Een keer per maand.
Website: onze dagelijkse nieuwsbrief, elke keer als er nieuwe berichten staan, verschijnen deze in uw email. Dat is heel handig als u graag over oldtimers leest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven