Heartbeat Rally

Op zondag 15 maart 2020 wordt de 1e editie van de Heartbeat Rally gehouden. Het pittoreske Kasteel Wijenburg te Echteld vormt het decor en zal als start- en finishplaats fungeren. Er wordt een mooie tocht uitgezet waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende rally systemen, zoals bol-pijl navigatie, pijlen kortste route, ingetekende lijn met barricades, grensbenadering en visgraat. De rally is voor alle ervaringsniveau’s goed te doen en biedt voor de doorgewinterde rally-deelnemer genoeg uitdagingen. Plezier en (ont)spanning gegarandeerd bij het vinden van de juiste route.

De Heartbeat Rally start in de ochtend. Bij de eerste tussenstop bij Otterlo Events zal een heerlijke lunch worden verzorgd. Als u tegen de avond terugkomt bij Kasteel Wijenburg, wordt u uitgenodigd voor een exquise diner en zal er een veiling gehouden worden, uiteraard ten bate van Stichting Heartbeat.

Deelname is mogelijk voor klassiekers, sportauto’s, cabriolets, elektrische auto’s, hypercars, eigenlijk alles wat rolt op minimaal 3 wielen. Deelname kost € 425,- incl. BTW voor een equipe van 2 personen inclusief lunch en diner.

Steunt u Stichting Heartbeat en wilt u een geweldige dag beleven? Schrijf u dan snel in via www.heartbeatrally.nl


Stichting Heartbeat

Stichting Heartbeat zet zich in voor gezinnen met een jonge hartpatiënt middels het organiseren van eendaagse activiteiten en vakanties in een van de HeartVilla’s in Otterlo en Winterberg. Qua eendaagse activiteiten houdt Stichting Heartbeat o.a. de HeartDrive, een toertocht met Saab Cabriolets, de HeartRace Circuitdag, een dag in het teken van racen op het Circuit van Zandvoort, en HeartBallooning, waar gezinnen een ballonvaart kunnen maken. Bij alle activiteiten staat plezier en ontspanning bovenaan. Meer informatie: www.stichtingheartbeat.nl

Datum

15 3 2020

Tijd

10:00 - 21:00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Kasteel Wijenburg, Echteld
Meer informatie
QR Code

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *