Menu

Overschakelen naar de donkere modus dat is vriendelijker op je ogen 's nachts.

Overschakelen naar de licht-modus dat is vriendelijker op je ogen op de dag tijd.

DePanne4Corona

Dit is een volledig Coronaproof event, georganiseerd door het team van DP4C vzw (DePanne4Cars), als alternatief voor het naar 2021 verschoven “Automotive & Lifestyle Family” Event DePanne4Cars 2020.
DP4C is een uniek event waar zowel Oldtimers als Defender (4×4) piloten aan hun trekken komen.
Daar waar de oldtimers met hun roadbook iets meer afstand afleggen, worden de Defender piloten verwent met offroad uitdagingen.
Bij speciale editie (3de) ligt de focus volledig op het rijden van een mooie roadbook doorheen Vlaanderen, vertrek en aankomst in De Panne (België).

We publiceren deze artikeltjes gratis, en willen dat natuurlijk ook blijven doen. Maar u begrijpt dat dat voor ons niet gratis is. Ondersteunt u dit initiatief en waardeert u het? Overweeg dan eens een abonnement op Auto Motor Klassiek. U helpt ons dan niet alleen de gratis initiatieven betaalbaar te houden, maar ontvangt als bonus ook nog eens elke keer een AMK in de bus. En u betaalt nog maar € 3,30 per nummer in plaats van € 4,99. Elke maand goed voor uren leesplezier.
Abonneer op onze nieuwsbrief een sluit je aan.
Nieuwsbrieven: deze versturen wij eens in de zoveel tijd, als er iets te melden is of er een nieuw nummer is verschenen.
Sluitingsdatum: daarmee houden we u op de hoogte van de sluitingsdatum, als het tijd is om uw persberichten in te sturen, klassiekertjes en dat soort zaken. Handig! Een keer per maand.
Website: onze dagelijkse nieuwsbrief, elke keer als er nieuwe berichten staan, verschijnen deze in uw email. Dat is heel handig als u graag over oldtimers leest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven