Home Oldtimerevenementen Appels & Peren Rally

Appels & Peren Rally

Op zondag 20 september 2020 wordt de Appels&Peren Rally gehouden. Er wordt een mooie tocht uitgezet door de Betuwe, de fruittuin van Nederland, waar de boomgaarden volhangen met appels en peren en de pluk in volle gang is. De start vindt plaats vanuit het centrum van Tiel vanaf de plek waar een dag eerder de Fruitcorso wagens zijn langsgereden. In de ochtend is het voor de rally deelnemers mogelijk om even een kijkje te nemen op het Fruitcorso terrein en de kunsten van de wagenbouwers te bewonderen. En we zamelen ook geld in voor het Fruitcorso Tiel. Van uw inschrijfgeld wordt € 25,- gedoneerd.

Er wordt een rally/puzzelrit uitgezet met behulp van verschillende rally systemen, zoals bol-pijl navigatie, pijlen kortste route, ingetekende lijn met barricades, grensbenadering en visgraat.

Deelname is mogelijk voor alle typen auto’s, maar natuurlijk is het nog leuker als u deelneemt in een bijzondere auto, klassiek, sportief of open. Aan het eind van de dag wordt de Rally afgesloten met een BBQ bij Pitch & Putt te Maurik.

Datum

20 9 2020

Tijd

All Day

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Location Name
Categorie

Organisator

Organizer Name
Meer informatie
QR Code

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *