april, 2017

9apr00:00- 00:00Viva Italia!

Details evenement

Het klassiekerseizoen is weer flink losgebarsten. Behalve het AMK Festival eind april, staan er tal van andere evenementen op de agenda. Zo ook Viva Italia! op het TT Circuit van Assen. Deze keer alleen, zonder de Super Car Sunday en wel op 9 april. Dat betekent weer een dag met volop onvervalst Italiaanse sfeer. Italiaanse auto- en motorclubs, Italiaanse lifestyle, een Concorso d’Eleganza, vrij rijden en parades op het circuit, bedrijvenstands, motorstunts, een clubpaddock met tal van merkenclubs en nog veel meer.

Thema’s zijn Ferrari, Maserati en Lamborghini. Zo komen er dankzij de inspanningen van de Lamborghini Club Nederland uit binnen- en buitenland de meest bijzondere modellen van het exclusieve merk naar Viva Italia! om er een grandioos Italiaans feest van te maken. De Ferrari Owners Club Nederland verzorgt de aanwezigheid van meer dan honderd Ferrari’s.

Ook tijdens Viva Italia! kunt u het circuit op tijdens de Recaro TrackTime. Op de Italiaans georiënteerde bedrijvenmarkt kunnen liefhebbers terecht voor accessoires, kleding, en natuurlijk lifestyle.

Openingstijden zijn tussen negen en zes, entree vanaf € 16 in de voorverkoop voor volwassenen. Kinderen van 6 tot en met 14 jaar betalen € 5 en kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang. Voor leden van Italiaanse autoclubs zijn er extra kortingen. Meer informatie of bestellen van kaarten via www.viva-italia.nl.

Tijd

(Zondag) 00:00 - 00:00

Locatie

TT Circuit

Assen

1 Comment

  1. j bertens

    24 februari, 2017 at 23:56

    graag op de hoogte houden van geg italie.. bvd gr

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

X