mei, 2017

14mei10:00- 17:00Rock Around the Jukebox Open-Air

Details evenement

Op zondag 14 mei staan de jukeboxen weer te swingen op het buitenterrein van het Autotron Rosmalen. Het evenement waar de jukebox centraal staat, maar waar ook liefhebbers die op zoek zijn naar andere hebbedingetjes uit hun jeugd of de jeugd van hun ouders terecht kunnen. Want bij de honderden marktkramen koop je niet alleen de mooiste singletjes en langspeelplaten uit jaren ’50, ’60 en ’70. Je vindt daar eigenlijk alles wat in die tijd modern was. Natuurlijk ontbreken ook de flipperkasten, grammofoons en radio’s dit jaar niet op moederdag, want dat is het dan tenslotte.

Buiten muziek uit kasten, klinkt de muziek ook live. Bands als The Rocking Coasters, The Wanderers en Memphis Two treden op. “Kortom, wil je je moeder eens op een originele manier verrassen, neem haar dan eens een keer mee naar Jukebox Open-Air en geniet zelf ook van al het moois uit die fantastische tijd.” Zo denkt de organisatie.

Rock Around The Jukebox Open-Air Market is op zondag 14 mei geopend van 10.00 tot 17.00 uur in Autotron Rosmalen. De entreeprijs bedraagt € 12,50. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. Meer informatie via www.jukeboxfanaat.nl

Tijd

(Zondag) 10:00 - 17:00

Locatie

Autotron Rosmalen

Graafsebaan133 in Rosmalen

Hoe denk jij erover? Ik hoor het graag!

X