oktober, 2019

19okt09:3016:00Daf sleutel- en diagnosedag

Details Evenement

Daf-techniek centraal op 19 oktober in Enschede

• Gecombineerde sleutel- en diagnosedag
• Garage Reinbergen in Enschede
• Gezellige dag voor iedereen met passie voor Daf

De Technische Commissie (TC) van de DAF Club Nederland (D.C.N.) organiseert voor zijn leden op diverse locaties in het land sleutel- en diagnosedagen.
De sleuteldag is speciaal bedoeld voor klussen die leden thuis niet uit kunnen voeren en de techniek van hun Daf of Volvo met variomatic beter willen leren kennen. De sleuteldagen zijn daarnaast altijd erg gezellig. Het maakt niet uit of je een ervaren of onervaren ‘sleutelaar’ bent, jong of oud: iedereen helpt elkaar en geniet van hun gezamenlijke passie.
Op een diagnosedag inspecteert een specialist van de TC de Daf of Volvo aan de hand van een uitgebreide checklist. Ook wordt er samen met de eigenaar een proefrit gemaakt en ontvangt deze een keuringsrapport met constateringen. De eigenaar krijgt een uitgebreid en eerlijk advies over te verwachten reparaties en eventuele mankementen die tijdens de diagnose worden aangetroffen.

Op zaterdag 19 oktober organiseert de TC een gecombineerde sleutel- en diagnosedag in Enschede. Deze dag trekt altijd veel clubleden en ze nemen natuurlijk hun Daf of Volvo met variomatic mee! Iedereen die de Daf of de variomatic een warm hart toedraagt, is van harte welkom van 09.30 tot 16.00 uur bij Garage Reinbergen, Gasfabriekstraat 27 in Enschede.
Het is een mooie gelegenheid om onder het genot van een kop koffie kennis te maken met deze actieve club, hun clubleden en vooral ook hun auto’s. Voor de echte liefhebbers liggen brochures klaar. Mocht “de vonk overslaan”: u kunt ter plekke lid of donateur worden!

Voor nadere informatie over deze dag kunt u contact opnemen met Janhein de Rooij: techniek@dafclub.nl of 0162423059 (tussen 19.30 en 21.30 uur).

DAF Club Nederland
– is in 1980 opgericht, telt bijna 1800 leden/donateurs met circa 3500 auto’s (de oudste uit 1959).
– heeft naast een traditioneel, rijk gevuld, onderdelenmagazijn ook een moderne webshop.
– verzorgt theorie en praktijk cursussen, sleuteldagen en technische keuringen.
– voert taxaties uit die door vrijwel iedere verzekering worden erkend.
– organiseert het hele jaar door evenementen voor zijn leden.
– verwelkomt iedereen die een variomatic aangedreven auto heeft of een warm hart toedraagt.
Nadere informatie over dit persbericht is te krijgen bij de coördinator redactie & pr van de DAF Club Nederland, Hans Rodenburg: 06 57349231

Tijd

(Zaterdag) 09:30 - 16:00

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *