april, 2017

23apr00:00- 00:00BimmerWorldfeest voor BMW liefhebbers

Details evenement

Op zondag 23 april, welgeteld een week voor het AMK Festival, vindt op hetzelfde Circuitpark Zandvoort de derde editie van BimmerWorld plaats. Hét feestje voor als u het merk een warm hart toedraagt. Het is inmiddels de derde editie en zowel klassiek als modern is welkom. Organisator 402Automotive verwacht rond de 1500 BMW’s op de showpaddock en zal sprintwedstrijden organiseren op de kwart mijl voor de hoofdtribune. De grote trekpleisters voor het evenement.

Ook voor clubs is er ruimte, zodoende wordt een groot deel van de paddock ingeruimd voor de diverse BMW clubs en communities. De mooiste wordt eruit gepikt tijdens de Best of Show contest, waarin er diverse prijzen zijn te verdelen in de verschillende klasses.

Ook dit jaar zijn er weer specialisten te vinden in de bedrijvenstraat en er zijn vrij rijden sessies voor diegenen die hun ‘Beemer’ de sporen willen geven.

Openingstijden zijn tussen tien en vijf. Entree vanaf € 12 voor volwassenen. Kinderen tussen de 6 en 14 jaar betalen € 5 en de rest mag gratis mee naar binnen. Meer informatie via www.bimmerworldzandvoort.eu of 088-0402402.

Tijd

(Zondag) 00:00 - 00:00

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

X