januari, 2019

17jan17:3022:00UitgelichtAMK Lezerscontactavond

Details Evenement

Vanaf 17.30 uur kunt – al dan niet met uw klassieker, youngtimer of moderne auto – aanschuiven op de ruime parking van het fameuze Restaurant ‘Pieter Poot’ – vernoemd naar de ‘held’ Peter Stuyvesant – aan de Steenwijkerweg 119 in het Friese De Blesse. Na een eerste kennismaking met de aanwezige andere lezers cq. liefhebbers/eigenaren van klassiek vervoer, gaan wij aan tafel voor een voortreffelijke maaltijd, bereid en gereserveerd door uitzonderlijk, vriendelijk en correct personeel. Ja, ook vegetarisch, glutenvrij, zoutloos of zoutarm enzovoorts. Alleen zult u dat ruim vooraf kenbaar dienen te maken zodat de keuken zich daarop kan voorbereiden. De kosten van de maaltijd bedragen slechts € 12,50 per persoon, exclusief de door u geconsumeerde drankjes, koffie, een dessert… Tijdens de maaltijd kan er over de hobby gepraat worden, ervaringen en/of adviezen worden uitgewisseld. Met het oog op de planning van de keuken is het dringend gewenst dat u uw komst voortijdig meldt. Dat kan via het onderstaande formulier. Op een bevestiging hoeft u niet te wachten.

AMK Lezerscontactavond aanmeldformulier

 • Het is natuurlijk leuk als we weten met wat voor auto, motor, bromfiets of andere klassieker u wilt komen. Maar invullen is niet verplicht.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tijd

(Donderdag) 17:30 - 22:00

Locatie

Restaurant Pieter Poot

Steenwijkerweg 119

2 Comments

 1. Hen Vos

  9 augustus, 2018 at 21:42

  Geachte redactie van A.M.K.

  Ik zou het zee op prijs stellen dat U mij uit schrijf op Uw mail adressen bestand.
  Ik wil deze mailtjes pertinent niet meer ontvangen.
  Ik wordt geen lid of iets dergelijks.
  Mocht u geen gehoor geven aan mijn ver zoek dan zullen wij ons beraden op gerechtelijke maatregelen.
  Hoogachted
  H.Vos

  • de redactie

   10 augustus, 2018 at 09:15

   Beste meneer/mevrouw Vos, u kunt uzelf op elk moment uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief. Een klik, dat is het. Anders stuurt u gewoon een reply op de email, dan schrijven wij u uit. Maar u heeft nu geen emailadres opgegeven, dan wordt het lastig zoeken, dus kan ik niets opzeggen.

   Deze nieuwsbrieven, het opgeven daarvoor – wat u zelf in het verleden heeft gedaan via het formulier hier op de site of op Facebook – zijn geheel volgens alle geldende EU wetten. Sowieso vind ik dreigen daarmee best een heftige zaak.

   U hoeft zich niet op te geven als abonnee, u kunt het doen, net als andere dingen. Verder is het gewoon een gratis service voor gratis artikelen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *