mei, 2017

12mei - 14mei 1209:00mei 14All American Cars

Details evenement

In het weekend van 12 tot en met 14 mei kunnen liefhebbers van Amerikaans klassiek vervoer, customs en dragracers zich weer vermaken op het Quartermile Days of Thunder en All American Cars op Airfield Drachten. Spectaculair zijn de dragraces over de kwart mijl waarbij zowel motoren als auto’s soms snelheden bereiken tot soms wel 300 km/h en dat op maar 402 meter. Professionele raceteams komen uit heel Europa om te racen in de diverse klassen.

Naast drie dagen motorisch geweld op de dragstrip is het ook drie dagen genieten van All American Cars als side event. Ook daar staan dragraces op het programma. Er zijn een aantal demoblokken op de dragstrip vrijgemaakt voor zogenaamde amateurrijders. Eigenaren van muscle cars die enkele runs willen maken. De mooist getunede auto’s maken kans in de prijzen te vallen tijdens de Best of Show contest in een van de diverse klassen. Onderdelen kun je vinden in de bedrijvenstraat, waar natuurlijk ook diverse performance-, tuning- en stylingspecialisten verzameld zijn.

Voor bezitters van Amerikaanse auto’s en trucks zijn er speciale toegangsprijzen. Meer daarover via de website. Openingstijden zijn vanaf 9 tot 22 uur op vrijdag en zaterdag en 18 uur op zondag. Entree vanaf € 15 in de voorverkoop tot € 20 aan de kassa. Er zijn ook weekendtickets, meer daarover en verdere informatie via www.allamericancars.eu of info@402automotive.com en 088-0402402.

Tijd

12 (Vrijdag) 09:00 - 14 (Zondag) 18:00

Hoe denk jij erover? Ik hoor het graag!

X