juni, 2019

30jun11:45ACA Denderstreek Zomer-rit

Details Evenement

Na reeds een aantal mooie en geslaagde ritten dit seizoen, kijken we zoals ieder van ons uit naar de zomer, natuurlijk kunnen wij dan ook niet ontbreken met onze Zomer-rit !

De zomer is uitkijken naar ritjes met de young – of oldtimer langs landelijke, rustige wegen en hier en daar met je partner een gezellig terrasje meepikken… Kortom genieten !

Wij van ACA Denderstreek willen alvast graag het vakantiegevoel met jullie delen op onze Zomer-rit van 30/06/2019. We starten in de American poolbar rechtover het unieke station daterend uit 1837 op het Statieplein te Dendermonde.

Aangezien de rit op het middaguur vertrekt, hebben we natuurlijk aan de inwendige mens gedacht. Hamburgerkraam “De Waegenman” zal aanwezig zijn met wat lekkers aan democratische prijzen. Hotdog (enkel € 2,50,dubbel € 3), hamburger (€ 4), kipburger (€ 4), broodje mexicano (€ 4), spekburger (€ 5), pistolet beenham (€ 5) of braadworst (€ 4). Dit alles verkrijgbaar met verse/ gedroogde ajuin, augurken, sla en tomaat. Eigen picknick is natuurlijk ook toegelaten.

Een namiddagrit langs landelijke wegen ! We vertrekken naar onze eerste tussenstop waar een gezellig terrasje staat te wachten. ​Vervolgens rijden we via ’t Geleeg, het Steenbakkerij- museum van de Rupelstreek en de kleiputten te Niel.

Tijd

(Zondag) 11:45

Locatie

American Poolbar

Statieplein 16, 9200 Dendermonde, België

Organisator

ACA Denderstreek vzwaca.pachthofrit@gmail.com ​Brusselsesteenweg 311A, 9280 Lebbeke, Belgie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
X