Overschakelen naar de donkere modus dat is vriendelijker op je ogen 's nachts.

Overschakelen naar de licht-modus dat is vriendelijker op je ogen op de dag tijd.

september, 2021

05sepHele dag22e Vaartse Oldtimerdag

Details Evenement

De 22e Vaartse Oldtimerdag, zondag 5 september 2021, gaat door!

Dit uiteraard onder voorbehoud met wat er uiteindelijk op 5 september wel en niet mag. Houd hiervoor de info op deze Facebook pagina en onze website in de gaten.

Een ‘rijdend’ museum in Dongen-Vaart!
De eerste zondag van september (5 september a.s.) is het na een jaar afwezigheid, vaste prik voor de Vaartse Oldtimerdag in Dongen-Vaart. Een allround oldtimerdag voor alles wat rijdt, rolt, knettert, pruttelt en ouder is dan 30 jaar is welkom. Hierdoor ontstaat er een grote diversiteit aan voertuigen op het evenemententerrein.
Deelnemers en liefhebbers komen vanuit het hele land om hun voertuigen te laten zien en anderen te bewonderen. Honderden voertuigen, waarvan sommige hun oorsprong tot ver in het begin van de vorige eeuw vinden, staan verspreid door de dorpskern van Dongen-Vaart. Perfect gerestaureerde pareltjes tot voertuigen die een zwaar leven achter zich hebben, alles is welkom en zal de vele oldtimerliefhebbers een schitterende dag bezorgen!
In iedere categorie is er ook een toertocht uitgezet door de nabije omgeving.
Bij de diverse kofferbakverkopers vindt u misschien net het missende onderdeeltje voor uw project, of een mooie herinnering aan een ver verleden.
Op het evenemententerrein is voldoende gelegenheid om een hapje en een drankje te doen bij de diverse horecapunten.
Daarnaast hebben wij iedere editie ons inmiddels bekende enveloppenspel. Voor een kleine bijdrage helpt u ons ons evenement te kunnen organiseren en maakt u kans op een oldtimerbromfiets of één van de andere hoofdprijzen!

Wij als Oldtimer Vrienden Club (OVC) streven er jaarlijks naar zoveel mogelijk oldtimervoertuigen aan het publiek te kunnen tonen zodat deze prachtige creaties, die ons tot de techniek van vandaag hebben gebracht, niet vergeten worden!

Vooraf inschrijven kan via: http://wordpress.oldtimervriendenclub.nl/inschrijven/

Locatie: Café-Zaal ’t Karrewiel, Vaartweg 112, 5106 NE, Dongen-Vaart (Nb)

Tijd

Hele dag (Zondag)

Terug naar boven